Archiregnum

A Magyar Királyságban a Jóisten lakozik. Jelenléte annyira áthatja a szívünket, hogy még a Földünk megjelölésére is az Úr nevét használjuk. Úr, uruszág, ország, mondogatjuk királyságunkról. Uradalmakról beszélünk, mint a rendezett élet legkisebb egységéről. A Jóisten lelke van a Föld erejében, a Nap sugarában és a Szél zúgásában! A teremtés, a Mindenség koronája ez a királyság: az Isten országa, a világ legnagyobb csodája! A Mindenhatónak, a Földnek és a Népnek az egységét pedig az Égből alászállott Szent Korona pecsételi meg! Annyira szeretjük az összetartozás égi jelét, hogy egylényegűvé váltunk vele. Bennünk, általunk kelt életre a Szent Korona. Képe minden születő gyermeknek a szívében ott ragyog! Ez a fénylő tökéletesség összefűzi mindazokat akik valaha ebben a királyságban éltek. Az e világi és a mennyei élet összetartozik, mert a Szent Korona Királysága örök életű. Ez az evangéliumra épült ország jelként lebeg Ég és Föld között. A Világ más birodalmai úgy neveznek bennünket Archiregnum, Őskirályság, Főkirályság, Mintakirályság! Ebben a hazában az országos tisztségek viseléséért jár a legmagasabb fizetség, mert az Ország felemelkedése a legnagyobb dicsőség! A határokat és a törvényeket az Úristen jelölte ki, hogy mindenki kövesse az Örök Rendet! A mércét, amellyel a Szent Király megvalósítja a Mindenható tervét Budapesten őrzik örök emlékeztetőül, hogy mindenki emlékezetében tartsa: Mindenki azonos a Jóisten előtt! Az emberek a szerződéseiket a Jóisten papjai és szerzetesei előtt kötik, mert vallási szerződés minden egyezség. Az Isten papjai és szerzetesei életre szóló házasságban élnek, mivel a Jóisten a férfit és a nőt párnak, egynek teremtette! Az igazság szeretete igazgatja ezt az országot, mert az igazságérzet a Jóisten szeretete! Ez az ősi, égi eredetű királyság a Magyar Királyság! Isten és a Szent Korona nevében küzdjünk Nemzetünk felemelkedéséért!

Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2010. május 22., szombat

Nagy-Magyarországért a Magyarok Világszövetsége - Japán

Patrubány Miklós fogadta Japán nagykövetét


A Magyarok Világszövetsége székházában fogadta Japán magyarországi képviselőjét, ITO Tecuo rendkívüli és meghatalmazott nagykövetet Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke.

Japán nagykövete Polgár Marianne grafikusművész japán témájú kiállításának megnyitóján mondott köszöntőt.
A Magyarok Világszövetségének elnöke szólt a két nép közös kulturális örökségéről, a régmúltba, Közép-Ázsiában vezető közös gyökerekről, és megajándékozta a magas rangú vendéget Kazár Lajos másfél évtizeddel ezelőtt megjelent könyvével, amelyet a magyar-japán nyelvrokonságról írt.

Az MVSZ elnöke átadta a Trianon 90. évfordulója alkalmából a Magyarok Világszövetsége által kiadott, "Hogyan történhetett?!" - Kiáltvány Trianon 90 évfordulóján című dupla CD-t, amelyet a vendég hálás köszönettel fogadott. Patrubány Miklós felhívta a vendég figyelmét a Magyarországot a nemlét küszöbére taszító trianoni békeparancs közelgő évfordulójára.

A nagy érdeklődés mellett zajló megnyitón jelen volt Rácz Sándor, a Magyarok Világszövetségének tiszteletbeli elnöke és Ladó László, az MVSZ Kárpát-mendecén Kívüli Régiójának elnöke.Polgár Marianne - a képen jobbról a második - művészetét dr. Vihar Judit, a Magyar-Japán Baráti Társaság elnöke, az ELTE professzora méltatta. Baloldalt ITO Tecuo nagykövet és felesége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés