Archiregnum

A Magyar Királyságban a Jóisten lakozik. Jelenléte annyira áthatja a szívünket, hogy még a Földünk megjelölésére is az Úr nevét használjuk. Úr, uruszág, ország, mondogatjuk királyságunkról. Uradalmakról beszélünk, mint a rendezett élet legkisebb egységéről. A Jóisten lelke van a Föld erejében, a Nap sugarában és a Szél zúgásában! A teremtés, a Mindenség koronája ez a királyság: az Isten országa, a világ legnagyobb csodája! A Mindenhatónak, a Földnek és a Népnek az egységét pedig az Égből alászállott Szent Korona pecsételi meg! Annyira szeretjük az összetartozás égi jelét, hogy egylényegűvé váltunk vele. Bennünk, általunk kelt életre a Szent Korona. Képe minden születő gyermeknek a szívében ott ragyog! Ez a fénylő tökéletesség összefűzi mindazokat akik valaha ebben a királyságban éltek. Az e világi és a mennyei élet összetartozik, mert a Szent Korona Királysága örök életű. Ez az evangéliumra épült ország jelként lebeg Ég és Föld között. A Világ más birodalmai úgy neveznek bennünket Archiregnum, Őskirályság, Főkirályság, Mintakirályság! Ebben a hazában az országos tisztségek viseléséért jár a legmagasabb fizetség, mert az Ország felemelkedése a legnagyobb dicsőség! A határokat és a törvényeket az Úristen jelölte ki, hogy mindenki kövesse az Örök Rendet! A mércét, amellyel a Szent Király megvalósítja a Mindenható tervét Budapesten őrzik örök emlékeztetőül, hogy mindenki emlékezetében tartsa: Mindenki azonos a Jóisten előtt! Az emberek a szerződéseiket a Jóisten papjai és szerzetesei előtt kötik, mert vallási szerződés minden egyezség. Az Isten papjai és szerzetesei életre szóló házasságban élnek, mivel a Jóisten a férfit és a nőt párnak, egynek teremtette! Az igazság szeretete igazgatja ezt az országot, mert az igazságérzet a Jóisten szeretete! Ez az ősi, égi eredetű királyság a Magyar Királyság! Isten és a Szent Korona nevében küzdjünk Nemzetünk felemelkedéséért!

Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2010. május 19., szerda

Klímaváltozás

Climate Change

Climate change is already happening and represents one of the greatest environmental, social and economic threats facing the planet.
The European Union is working actively for a global agreement to control climate change and is taking domestic action to achieve substantial reductions in its own contribution. It is also developing a European strategy for adapting to climate change.
The Fourth Assessment Report (AR4) of the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) shows that the Earth's average surface temperature has risen by 0.76° C since 1850. Most of the warming over the past 50 years is very likely to have been caused by emissions of carbon dioxide (CO2) and other 'greenhouse gases' from human activities.
Without action to reduce these emissions, the global average temperature is likely to rise by a further 1.8-4.0°C this century, and by up to 6.4°C in the worst case scenario, the IPCC projects. Even the lower end of this range would take the temperature increase since pre-industrial times above 2°C - the threshold beyond which many scientists believe irreversible and possibly catastrophic changes would become more likely.
The European Union has long been at the forefront of international efforts to combat climate change and was instrumental in the development of the two United Nations climate treaties, the 1992 UN Framework Convention on Climate Change (UNFCCC) and the Kyoto Protocol, agreed in 1997.
The EU has also been taking steps to limit its greenhouse gas emissions since the early 1990s.
In 2000 the European Commission launched the European Climate Change Programme (ECCP) which has led to the adoption of a wide range of new policies and measures, including the pioneering EU Emissions Trading System.
The Kyoto Protocol requires the 15 countries that were EU members at the time ('EU-15') to reduce their collective emissions in the 2008-2012 period to 8% below 1990 levels. Emissions monitoring and projections show that the EU-15 is well on track to meet this target.
In 2007 EU leaders endorsed an integrated approach to climate and energy policy and committed to transforming Europe into a highly energy-efficient, low carbon economy. They made a unilateral commitment that Europe would cut its emissions by at least 20% of 1990 levels by 2020. This commitment is being implemented through a package of binding legislation.
The EU has also offered to increase its emissions reduction to 30% by 2020, on condition that other major emitting countries in the developed and developing worlds commit to do their fair share under a future global climate agreement. This agreement should take effect at the start of 2013 when the Kyoto Protocol's first commitment period will have expired.
The Copenhagen Accord reached in December 2009 represents a step towards such an agreement. The EU is pressing for a global deal that is ambitious, comprehensive and legally binding.

http://ec.europa.eu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés