Archiregnum

A Magyar Királyságban a Jóisten lakozik. Jelenléte annyira áthatja a szívünket, hogy még a Földünk megjelölésére is az Úr nevét használjuk. Úr, uruszág, ország, mondogatjuk királyságunkról. Uradalmakról beszélünk, mint a rendezett élet legkisebb egységéről. A Jóisten lelke van a Föld erejében, a Nap sugarában és a Szél zúgásában! A teremtés, a Mindenség koronája ez a királyság: az Isten országa, a világ legnagyobb csodája! A Mindenhatónak, a Földnek és a Népnek az egységét pedig az Égből alászállott Szent Korona pecsételi meg! Annyira szeretjük az összetartozás égi jelét, hogy egylényegűvé váltunk vele. Bennünk, általunk kelt életre a Szent Korona. Képe minden születő gyermeknek a szívében ott ragyog! Ez a fénylő tökéletesség összefűzi mindazokat akik valaha ebben a királyságban éltek. Az e világi és a mennyei élet összetartozik, mert a Szent Korona Királysága örök életű. Ez az evangéliumra épült ország jelként lebeg Ég és Föld között. A Világ más birodalmai úgy neveznek bennünket Archiregnum, Őskirályság, Főkirályság, Mintakirályság! Ebben a hazában az országos tisztségek viseléséért jár a legmagasabb fizetség, mert az Ország felemelkedése a legnagyobb dicsőség! A határokat és a törvényeket az Úristen jelölte ki, hogy mindenki kövesse az Örök Rendet! A mércét, amellyel a Szent Király megvalósítja a Mindenható tervét Budapesten őrzik örök emlékeztetőül, hogy mindenki emlékezetében tartsa: Mindenki azonos a Jóisten előtt! Az emberek a szerződéseiket a Jóisten papjai és szerzetesei előtt kötik, mert vallási szerződés minden egyezség. Az Isten papjai és szerzetesei életre szóló házasságban élnek, mivel a Jóisten a férfit és a nőt párnak, egynek teremtette! Az igazság szeretete igazgatja ezt az országot, mert az igazságérzet a Jóisten szeretete! Ez az ősi, égi eredetű királyság a Magyar Királyság! Isten és a Szent Korona nevében küzdjünk Nemzetünk felemelkedéséért!

Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2010. augusztus 16., hétfő

Egyesítsük Nagy-Magyarországot! - Erdély Magyarországhoz való visszacsatolását kérjük az ENSZ-től!

Akarni kell az autonómiát
Kövér László Gyergyószentmiklósón, az Erdélyi Magyar Ifjak táborában beszélt erről.A magyar kormány támogatja  a székelyföldi autonómia-törekvéseket,  de ezt elsősorban az ott élő magyaroknak kell akarniuk -  mondta Kövér László az Országgyűlés elnöke Gyergyószentmiklósón, az Erdélyi Magyar Ifjak táborában. 
Az Országgyűlés elnöke ígéretet tett arra, hogy az ősszel összehívják a Magyar Állandó Értekezletet. Kövér László arról is beszélt, milyen munkamegosztás lehetne szerinte a MÁÉRT és a KMKF között.

"Nem tartom feltétlenül szükségesnek, hogy a MÁÉRT ülésén a magyar pártok, magyar frakciók is képviseltessék magukat, hanem el tudnék képzelni egy olyan munkamegosztást, ahol a MÁÉRT egy kifejezetten a kormány által működtetett egyeztető fórum lenne, a Kárpát-Medencei Magyar Képviselők Fóruma pedig az lenne, ami a nevében is benne van: a Kárpát-medencei megválasztott, regionális parlamenti, vagy önkormányzati képviselők egyeztető fóruma, ahol jelen lennének a magyar parlamentben ülő pártok képviselői is" - mondta el Kövér László.

Nyomtatás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés