Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2010. március 15., hétfő

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király, Minden Magyarok és Európa Királyának ünnepi trónbeszéde a nemzeti ünnepen!



Éljen Nemzeti Ünnepünk Március 15!

Talpra Magyar, hív a Haza, itt az idő!

Jelszavaink legyenek: Haza és Haladás!

Több, mint ezer éves történelmünk a Kárpát-medencében biztos szikla, melyre új és erős várat kell építenünk! A reformkor és az 1848-as forradalom legnagyobb alakjai Széchenyi gróf és Kossuth Lajos! Széchenyi gróf, az arisztokrata, békés elegáns növekedést akart, míg Kossuth Lajos elsődlegesen szuverenitást! Mindkét út helyes és igaz! A kettőt ötvözni kell! A szuverenitás nagy kincs, melyet évezredeken keresztül féltve kell őrizni és a Nemzetet erősíteni, mivel a szuverén ország önmaga ura, s mint olyan önnön magának a legjobbat óhajtja, mint saját gyermekeinek! A békés gyarapodás, fejlődés, növekedés ugyancsak helyes és intelligens út, hiszen a fejlődés biztosítja Nemzetünk előrelépését a Nemzetek sorában és Hazánk felemelkedését! Talpra Magyar, hív a Haza! 

Vajon Szent István Király hogyan tekintene a Hazára? Hogyan értelmezné 1848-at? Királyként! Azt látná, hogy a Nemzet összefogott a szuverenitás ügyében, mely dicséretes! Kossuth kimondja az idegen király trónfosztását, de nincsen Magyar király, aki népét kiútra vezesse! Széchenyi vagy Kossuth trónra lépése lett volna esély a haza számára, a Jóisten azonban máshogyan rendelkezett! "Historia est magistra vitae!" Tanuljunk a múltból! Tekintsünk és alkossunk jobb Jövendőt!

Köztársaság, vagy királyság? Helyezzük mérlegre! A királyság ezer évét mérjük össze a köztársaság 60 évével! A királyság Budavári Királyi Palotát adott a Nemzetnek és Nagy-Magyarországot! A köztársaság arisztokrata Palotát foglal és nyugszik Csonka Magyarországon! Okosabb és bölcsebb Nemzetet! Magyar Királyhoz lojális Nemzetet, mert Magyar Trónon csak Magyar király trónoljon a jövendőben! A jó, bölcs és okos király szavára hallgatva a Nemzet felemelkedik! A Jóistennel és a Nemzettel kötött szövetség a legerősebb Nemzeti akarat, mely akaratot tettekké kell váltanunk! Sokasodjon és gyarapodjon a Nemzet! Legyen országunk ismét ép és egész Nagy-Magyarország, földi Mennyország! Fontoljuk meg a 12 pont ma is aktuális sorait: Uniót Erdéllyel!

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király 2008-ban trónra lépett! Ha követi a Népe, a Nemzet előrehalad! Versengjünk Nyugat-Európával! Elegendő hazánkat a Holland Királysággal összehasonlítani, mely egy Dunántúlnyi terület! Jelenleg ötször akkora gazdaság mint Hazánk! A polgárság, az arisztokrácia és a király vezetésével jutottak oda, ahol jelenleg tartanak! A mai közállapotoknál sokkal jobbra és sokkal többre van szükség! Az elmúlt 8 évben posztkommunista, szocialista kormány vezette a Hazát! S, mint olyant a környező polgári kormányzatú országok megelőztek minket! Egyértelmű következtetés: a polgári kormányzat jobb, többre képes! De ha a polgári kormányzatot el is érjük minden bizonnyal, még mindig van fejlődni valónk, hiszen a jók, a polgárok vezetéséhez képest van előrelépés: a legjobbak vezetése! Nemzetünk legnagyobbjai, a legjobbak az arisztokrácia! Erős polgárságra kell épüljön az elegáns, legműveltebb és legerkölcsösebb Magyar elit! A Király erős arisztokráciát tudva maga mögött, Nemzetünket az elsők közé vezeti Európában! Szerveződjön a Magyar Nemzeti Arisztokrácia! Alakuljon meg a Magyar Országgyűlés Felsőháza a Nemzeti Arisztokrácia tagjaiból! Az erkölcsös jobboldal az arisztokrácia!

A Jóisten azonban többel bízta meg a Magyarok trónra lépett királyát! Európa vezetésével! A Magyarság immáron Európába ágyazott európai Nemzet! Gondolkodásunk, múltunk, jelenünk és jövőnk európai! Európának szintén gyarapodnia kell, fejlődnie és tovább növekednie! Jelenleg elsők vagyunk a globális térben! Elsők vagyunk gazdagságban, legyünk elsők népességben is!





Éljen Európa, éljen Magyarország, a Magyar Királyság, éljen a kiváló és jóakaratú Nemzet!

ISTEN, KIRÁLY, HAZA, EGYSÉG!
Intelligencia, erkölcs, szeretet
Pax et tranquillitas!
A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!
EURÓPÁÉRT!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés