Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2010. december 25., szombat

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király karácsonyi és újévi jókivánságai

Kedves Magyarok itthon, a Kárpát-medencében és szerte a Világban!

Őfelsége boldog karácsonyi ünnepeket kíván és még-boldogabb új esztendőt! - A 2008-ban trónra lépett király uralkodása kezdetének 3.-dik évfordulójához érkezett. -  Modern Magyarország létrehozásáért kell összefognunk történelmi hagyományainkra támaszkodva! A Magyar Királyság a Kárpát-medencében immáron több mint ezer-éves múltra tekint vissza. Baráti szövetségeket kell kialakítanunk Európa minden királyságával és minden országával.

Karácsony az-az idő, amikor ünneplésre gyűlünk össze szeretteinkkel. Ez az ünnep a társasági és közösségi életé családunkkal, rokonainkkal és barátainkkal. Karácsony örömét minden embertársunkkal meg kell osztani, hiszen a szeretet mindenkié. Mindenki érezze a Karácsony örömét és a reményt, hogy jövőre jobb lesz és csodálatos év elé tekintünk. A feladat minden évben előttünk van: összegyűjteni szeretteinket, közösségünket a szeretet jegyében. Karácsonykor tekintsük át évünket, sorra véve minden jótettet, melyet az év során cselekedtünk családunkkal és embertársainkkal. Tervezzünk és tegyük fogadalmat, jövőre még-jobbak leszünk és nagyobb erővel fogunk küzdeni egy boldogabb életért. Gondoljunk a gyermekekre, fogjunk össze a gyermekek jólétéért.

Az egész világra tekintve sok a teendő. Fontos a béke és a sokkal több szeretet. Legyen több szeretet a világban; akkor egyszerűbbé és boldogabbá válik majd az életünk. Az intelligens emberek képesek békességben és szeretetben élni embertársaikkal. Az ENSZ szervezetét hatékonyabbá kell tenni. Globális feladat szintén a klímaváltozás megállítása. Figyelnünk kell környezetünkre, hiszen a jó élet alapvető feltétele a kiváló környezet, friss levegő, tisztaság, egészség, fenntartható fejlődés. Nyitottak kell lennünk és figyelemmel követni bolygónk mozdulásait. Figyelnünk kell Nyugat-Európára, az USA-ra, gazdasági erősödést elsősorban tőlük várhatunk. Bolygónk jövőjét együtt kell terveznünk és felkészülni minden lehetőségre. Mindent meg kell tennünk bolygónk megóvásáért és a fenntartható fejlődés előremozdításáért! A gazdag országok segítsék a többieket a felzárkózásban. Olyan megoldásokat kell keresnünk mellyel elegendő élelmiszer, ivóvíz, energia, egyszóval minden jó életfeltétel adottá válik a teljes emberiség számára. A tudást, a tudományt, a technológiát ezen nemes célokra kell felhasználnunk. A világmindenség hatalmas, felfedezésre vár.

A gazdasági növekedés elindult az országban. Ezen az úton kell továbblépnünk, hiszen a gazdasági növekedés a jólét biztosítéka. Örvendünk a gazdasági növekedésnek, célunk természetesen a nyugat-európai életszínvonal kell legyen. Növelnünk kell az ország versenyképességét nemzetközi viszonylatban! A magyarság intelligenciája az egyik legmagasabb Európában, élnünk kell tudásunkkal és azt hazánk javára kamatoztatni. A Magyarságnak sokkal jobban össze kell fognia, egységben az erő. A Jóisten meg fog segíteni bennünket céljaink elérésében!

Az előttünk álló Európa-elnökségére gondolva nagyszerű lehetőség áll előttünk hazánk jó hírének növelésére.

Ezen szavakkal, kívánok még egyszer boldog karácsonyt, és küldöm jókívánságaimat Önöknek az új esztendőre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés