Archiregnum

A Magyar Királyságban a Jóisten lakozik. Jelenléte annyira áthatja a szívünket, hogy még a Földünk megjelölésére is az Úr nevét használjuk. Úr, uruszág, ország, mondogatjuk királyságunkról. Uradalmakról beszélünk, mint a rendezett élet legkisebb egységéről. A Jóisten lelke van a Föld erejében, a Nap sugarában és a Szél zúgásában! A teremtés, a Mindenség koronája ez a királyság: az Isten országa, a világ legnagyobb csodája! A Mindenhatónak, a Földnek és a Népnek az egységét pedig az Égből alászállott Szent Korona pecsételi meg! Annyira szeretjük az összetartozás égi jelét, hogy egylényegűvé váltunk vele. Bennünk, általunk kelt életre a Szent Korona. Képe minden születő gyermeknek a szívében ott ragyog! Ez a fénylő tökéletesség összefűzi mindazokat akik valaha ebben a királyságban éltek. Az e világi és a mennyei élet összetartozik, mert a Szent Korona Királysága örök életű. Ez az evangéliumra épült ország jelként lebeg Ég és Föld között. A Világ más birodalmai úgy neveznek bennünket Archiregnum, Őskirályság, Főkirályság, Mintakirályság! Ebben a hazában az országos tisztségek viseléséért jár a legmagasabb fizetség, mert az Ország felemelkedése a legnagyobb dicsőség! A határokat és a törvényeket az Úristen jelölte ki, hogy mindenki kövesse az Örök Rendet! A mércét, amellyel a Szent Király megvalósítja a Mindenható tervét Budapesten őrzik örök emlékeztetőül, hogy mindenki emlékezetében tartsa: Mindenki azonos a Jóisten előtt! Az emberek a szerződéseiket a Jóisten papjai és szerzetesei előtt kötik, mert vallási szerződés minden egyezség. Az Isten papjai és szerzetesei életre szóló házasságban élnek, mivel a Jóisten a férfit és a nőt párnak, egynek teremtette! Az igazság szeretete igazgatja ezt az országot, mert az igazságérzet a Jóisten szeretete! Ez az ősi, égi eredetű királyság a Magyar Királyság! Isten és a Szent Korona nevében küzdjünk Nemzetünk felemelkedéséért!

Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2010. június 7., hétfő

Ünnepség a Svéd Királyságban

Traditionsenligt nationaldagsfirande på Skansen

Kungaparet påväg till nationaldagsfirandet på Skansen. Foto: Marc Femenia/Scanpix
 
Söndagen den 6 juni närvarade Kungaparet, Kronprinsessan Victoria, Herr Daniel Westling och Prins Carl Philip vid det traditionsenliga nationaldagsfirandet på Skansen.
Kungaparet påväg till nationaldagsfirandet på Skansen. Foto: Erhan Güner/Scanpix
 
 
Ett flertal artister uppträdde, där ibland Rigo, Ida Falk Winland, Ola, Carola samt Kalle Moraeus och Orsa Spelmän. 
 
Kronprinsessparet och Prins Carl Philip påväg till nationaldagsfirandet på Skansen. Foto: Marc Femenia/Scanpix
 Ett "Bernadottemedley" framfördes av bland annat pianisten Magnus Svensson, sopranen Ida Falk Winland, Dubbelquartetten Frida, Svante Perssons orkester och Arméns musikkår.
Kungaparet anländer till nationaldagsfirandet på Skansen. Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix


Därefter bjöd Kungaparet representanter för det officiella Sverige på mottagning på Kungliga slottet.
Nationaldagen avslutades med tapto på Logården.

Kronprinsessparet vid nationaldagsfirandet på Skansen. Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix


Läs Kungens tal från Skansen

http://www.kungahuset.se

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés