Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2010. április 6., kedd

A Király miniszterelnöke

semjen_magyarhirlapinterju201004

A Szent István Király által kijelölt, a kereszténységhez és Európához szabott úton kell haladni – mondta a Magyar Hírlapnak adott interjúban Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke. Szerinte a Jobbik jobb válaszokat kell adjon az ország fejlődésére. A kereszténydemokrata politikus úgy véli: erkölcsi megfontolásból is szükséges, hogy a következő kormány végrehajtsa az elszámoltatást. Mindennél fontosabb azonban a magyar demográfiai növekedés biztosítása, ezért a KDNP a családi adókedvezmények rendszerének ismételt bevezetését javasolja.
– Hogyan tudja majd a leendő, a közvélemény-kutatások alapján vélhetően polgári kabinet visszaállítani az emberek bizalmát a közhatalomban, az államban?
– Ehhez szükséges egyrészt az elszámoltatás, másrészt a különböző szerződések titkos záradékainak nyilvánosságra hozatala. Mindez erkölcsi kötelességünk is. Fontos, hogy az emberek lássák, valójában milyen állapotban van az ország, és azzal is tisztában legyenek, kik a felelősök.
– Nemrég egy konferencián kiemelte a demográfiai növekedés kérdését.  – Mi, kereszténydemokraták, úgy gondoljuk, hogy ez az ország legnagyobb feladata. A KDNP – szó szerint – életcélja a franciáknál már bevált, a családi adózást választhatóvá tevő adórendszer bevezetése. Ma azt mondjuk, hogy adjuk össze a család jövedelmét, és az adóvonatkozásokat osszuk el a család tagjainak számával. A KDNP által javasolt szisztéma erénye az is, hogy azokon segít, akik a gyermekért élnek.


www.kdnp.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés