Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2014. november 10., hétfő

A Magyar Királyi Udvar politikai közleménye


A Magyar Királyi Udvar szeretettel üdvözli!
Aktualitások:

Devizahitelek
A devizahitelek vonatkozásában a magyar kormánynak felelőssége van a forint árfolyamának alakulásában! Elismerjük, hogy a polgári kormány sokat tett a magyar gazdaság stabilizálásáért, melyet sikeresen el is ért. Tudomásunk szerint Tállai András úr a Kúria döntésére hivatkozik, mely szerint az árfolyamváltozás teherviselője a lakosság. Álláspontunk szerint a lakosságra nem terhelhető az árfolyamváltozás, más, jobb megoldást kell keresni! Ha jobb kormányzati intézkedések születnek, a forint erősödött volna. Már az első kormányzati ciklusban a királyi parancs 230 forint/euró elérését tűzte ki, melyet folyamatosan figyelmen kívül hagyott a kormány. A devizahiteles kérdés megoldása nem a Kúria feladata. Elcsodálkozunk, hogy a jogalkotó (Országgyűlés, Kormány) a jogalkalmazótól (Kúria) várja a megoldást, ahelyett, hogy maga intézkedne. Ezután a jogalkotó (Kormány) a jogalkalmazó (Kúria) alacsonyabb minőségi szintű döntésére hivatkozik. Az emberek legnagyobb terhe az árfolyamváltozásból adódott. Ha a kormány a királyi parancs szerint tudatosan forint erősítő árfolyampolitikát alkalmaz a teljes devizaprobléma elkerülhető lett volna. A devizahitel önmagában egy alacsony kamatozású hitelforma, ha a forint árfolyama stabil, vagy erősödik. A miniszterelnök úr egyértelműen nyilatkozott, mely szerint a kormány az emberek mellet kíván állni. Szükségesnek tarjuk a Kúria döntésének politikai felülvizsgálatát az emberek védelme érdekében. Olyan megoldás szükséges, mely a legnagyobb terhet nem a lakosságra kívánja hárítani, valamint a kormány is felelősséget vállal a rendezésre. Az etikus banki működés az ügyfelek (magánszemélyek és cégek egyaránt) vagyongyarapodását kell jelentse! A királyi parancs 2008 óta érvényben van, mely szerint a Nemzetérdek a forint árfolyamának erősítése első lépésben 230 forint/euróra! Megegyezés orientált politika szükséges, ahol a bank tisztességes egyességet köt az ügyfelekkel, lehetőleg nyer-nyer szituációt létrehozva hosszú türelmi időkkel.
Cégvédelem
A gazdasági és a megelőző politikai környezet indokolja és szükségessé teszi a magyar tulajdonú cégek kormányzati védelmét. A magyar cégek jelentős része az önkormányzatokhoz hasonló helyzetben van. Az önkormányzatok hiteleit a kormány teljes egészében visszafizette. Gazdasági szempontból a cégek jelentik a termelőerőt, a profit, tőke termelő kategóriát, tehát azok védelme, konszolidálása elsődleges prioritás kell legyen! Magyar ipart magyar tulajdonú cégekre kell alapozni! A bankokat és a posztkommunista kormányokat felelősség terheli a cégek eladósítása és adósságspirálba juttatása miatt. A jelen kormány feladata a cégek stabilizálása és konszolidálása! A követeléskezelési, végrehajtási és felszámolási eljárásokat teljes mértékben át kell gondolni a cégvédelem érdekében! A felszámolási eljárásokat fel kell függeszteni, moratórium alá kell helyezni! Felszámoló cégek helyett stabilizáló és segítségnyújtó közgazdász cégekre, kormányzati intézményekre van szükség, melyek a cégek állapotának javulásában és fizetőképességük helyreállításában érdekeltek. A családi vállalkozások, mikrovállalkozások kiemelt kormányzati védelmet kell kapjanak! Minimálisan ebben a kategóriában a hiteleik visszafizetése is indokolt az önkormányzatokéhoz hasonló eljárásban! A NAV vizsgálja a cégek gazdasági helyzetét és fizetőképességét az adók kivetésénél! Az eladósodott családi és mikrovállalkozások átmeneti adómentessége is indokolt a cégek stabilizációjáig. A bankok elszámoltatása a magyar tulajdonú cégek irányába is történjen meg!
Gazdaság és környezet
A kormány teljesítményét dicséret illeti a gazdaság stabilitás és a gazdasági növekedés terén! Szem előtt kell tartanunk a nyugat-európai gazdasági szint (GDP 300-3000 Mrd euró/év) és életszínvonal (2500 euró/hó átlagfizetés) elérésének szükségességét! Matolcsy úr szándékát helyeseljük, mely szerint a magyar GDP-t (100-150 Mrd euró/év) meg tudjuk duplázni. A klímavédelem fontosságára Áder úr felhívta a figyelmet. Szükséges a Környezetvédelmi Minisztérium működésének helyreállítása! A gazdaság maximálisan környezetbarát módon növekedjen, a környezeti állapot javulásával! A Magyar Ipart elsődlegesen magyar tulajdonú cégekből kell felépíteni!

Királyság államforma
Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király a királyság államforma Alaptörvényben való rögzítése érdekében hozatta és hozatja létre az alkotmányozóképes 2/3-os polgári többséget az Országgyűlésben, mely Nemzetérdek! Alkotmányozás történt, mely szerint a Szent Korona involválva lett az Alaptörvényben. A miniszterelnök úr ígéretet tett a Budavári Királyi Palota teljes felújítására. Többre van szükség! Az Országgyűlés rögzítse az Alaptörvényben a királyság államformát! A Budavári Királyi Palotát mihamarabb át kell adni a Magyar Királyi Udvar részére, első lépésben termeket kell biztosítani a Királyi Udvar működéséhez! Az Országgyűlés szavazza meg a Magyar Királyi Udvar költségvetését és Őfelsége a Király javadalmazását (3-3 milliárd forint/évben)! A Jegybank bocsásson ki egy egymilliárd forintos bankjegyet a Királyi Udvar jelen költségeinek sürgősségi finanszírozására! 
Jelen levelünkre választ és szíves visszajelzést várunk a kormányzat részéről!

Intelligencia, erkölcs, szeretet!
A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A SZUVERÉN MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!
PAX!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés