Archiregnum

A Magyar Királyságban a Jóisten lakozik. Jelenléte annyira áthatja a szívünket, hogy még a Földünk megjelölésére is az Úr nevét használjuk. Úr, uruszág, ország, mondogatjuk királyságunkról. Uradalmakról beszélünk, mint a rendezett élet legkisebb egységéről. A Jóisten lelke van a Föld erejében, a Nap sugarában és a Szél zúgásában! A teremtés, a Mindenség koronája ez a királyság: az Isten országa, a világ legnagyobb csodája! A Mindenhatónak, a Földnek és a Népnek az egységét pedig az Égből alászállott Szent Korona pecsételi meg! Annyira szeretjük az összetartozás égi jelét, hogy egylényegűvé váltunk vele. Bennünk, általunk kelt életre a Szent Korona. Képe minden születő gyermeknek a szívében ott ragyog! Ez a fénylő tökéletesség összefűzi mindazokat akik valaha ebben a királyságban éltek. Az e világi és a mennyei élet összetartozik, mert a Szent Korona Királysága örök életű. Ez az evangéliumra épült ország jelként lebeg Ég és Föld között. A Világ más birodalmai úgy neveznek bennünket Archiregnum, Őskirályság, Főkirályság, Mintakirályság! Ebben a hazában az országos tisztségek viseléséért jár a legmagasabb fizetség, mert az Ország felemelkedése a legnagyobb dicsőség! A határokat és a törvényeket az Úristen jelölte ki, hogy mindenki kövesse az Örök Rendet! A mércét, amellyel a Szent Király megvalósítja a Mindenható tervét Budapesten őrzik örök emlékeztetőül, hogy mindenki emlékezetében tartsa: Mindenki azonos a Jóisten előtt! Az emberek a szerződéseiket a Jóisten papjai és szerzetesei előtt kötik, mert vallási szerződés minden egyezség. Az Isten papjai és szerzetesei életre szóló házasságban élnek, mivel a Jóisten a férfit és a nőt párnak, egynek teremtette! Az igazság szeretete igazgatja ezt az országot, mert az igazságérzet a Jóisten szeretete! Ez az ősi, égi eredetű királyság a Magyar Királyság! Isten és a Szent Korona nevében küzdjünk Nemzetünk felemelkedéséért!

Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2010. október 5., kedd

Felvidék a Magyar Királyság része - Egyesítsük Nagy-Magyarországot!

Közös jelölteket állít a Híd és az MKP
November végén polgármestereket választanak a Felvidéken
Szerző: Rudas Dóra

Szlovákia déli régióiban közös polgármester-jelölteket is állít a Magyar Koalíció Pártja és a Híd az őszi önkormányzati választásokon. A pártoknak vasárnap éjfélig kellett dönteniük a jelöltek listájáról. A Bodrogközben 5 ilyen MKP-Híd koalícióban induló polgármester méretteti meg magát a november 27-ei voksoláson.
A 800 lelkes Zétényi polgármestere újra indul a választásokon –  az MKP mellett a Híd is támogatja.
– Akarták, hogy a magyarság ebben a kis faluban fogjon össze, és így a Híd is vállalkozott, hogy támogatja az én jelölésemet – mondta a Híradónak Szaxon Zoltán Zétény polgármestere.
Zétény, Bodrogszentes, Bodrogszerdahely, Szomotor és Bély. Ezeken a bodrogközi településeken közösen indít polgármester-jelöltet a Magyar Koalíció Pártja és a Híd. Mindkét párt fontosnak tartja az együttműködést.
– Ez az ő döntésük – a helyi emberek döntése volt az, hogy  igen, ők együtt szeretnék ezt végig csinálni, mert úgy érzik, hogy valahol ez a két párt ugyanazokat az érdekeket képviseli – jelentette ki Pataky Károly, a Híd tőketerebesi elnöke.
Mindkét párt tiszteletben tartja a helyiek döntését.
– Ha a helyi szervezet ezt így jónak látja, úgy ítéli meg, hogy ez elősegíti az ő sikerüket, abban az esetben működjenek együtt akár a Híddal, akár a Smerrel, akár a Keresztény Demokrata Mozgalommal, a Szlovák Demokratikus Keresztény Unióval – tette hozzá az MKP-s Pásztor László.
Az elemző szerint a két párt együttműködése jó megoldás elsősorban azokban a régiókban, ahol a magyarság nincs többségben, mert így nem szóródhatnak szét a szavazatok.
– Ezeken a területeken az MKP és a Híd képviselőinek együttműködése növelheti a magyarok esélyeit. Ennek az együttműködésnek van még egy jelentősége: az MKP és a Híd közötti kapcsolatok meglehetősen komplikáltak, a parlamenti választások óta konfliktusokkal teltek. Ez az együttműködés segíthet a magyar politikai képviselet közeledésében – értékelte a döntést Grigorij  Meseznikov politológus.
Nyomtatás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés