Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2010. január 2., szombat

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király újévi beszéde

Éljen a Magyar Királyság, éljen 2010! Ünnepeljük együtt az új Magyar Királyság második évét! A Jóistentől megáldott boldog, békés új esztendőt kívánok! A Magyarság sorsa a Jóisten kezében van, volt és lesz! A Jóisten az aki országunkat megóvja, segíti és védelmezi! Isten áldd meg a Magyart jó kedvvel, bőséggel!
A Jóisten akaratából Királyotok vagyok, akinek a Nemzetét vezetnie kell! Rex cum Deo pro Patria! A Király a Jóisten segedelmével a Nemzetéért! Az isteni akarat Nemzetünk felemelkedése! A Jóisten Királyotokon keresztül üzen a Világnak és az emberiségnek! Feladatunk van! A Jóisten üzenete: "Az emberi élet védelme, a szeretet intelligens!" Küzdenünk kell egy szeretetteljesebb emberiségért, egy szeretetteljesebb világért, egy szeretetteljesebb Hazáért! Apostoli Király vagyok, a Jóisten apostola! Mennyei Atyánk új kinyilatkoztatást tett! Az emberiségnek fejlődnie kell intelligenciában! Akkor intelligens az emberiség, ha képes jobban szeretni, minden földi ember életét megvédeni és megóvni! Békességben és szeretetben kell élni, mely jelmondat vonatkozik az USA-ra, az arab világra, Afrikára és minden emberre a Földön!
A bolygót ajándékba kaptuk a Jóistentől, ránk bízta azt, hogy gazdálkodjunk javaival és erőforrásaival! Jó gazdáknak kell lennünk, védenünk és óvnunk kell a Földet a környezetvédelem fokozásával, okosabb fenntartható politikával! Növelnünk kell az ENSZ politikai súlyát és szerepét a környezetvédelemben! Felelősek vagyunk Földünkért! Felelősek vagyunk az intelligencia szint és jólét növekedéséért a Földön!
Európában élünk, mely jelenleg a legnagyobb gazdaság a Földön! Európának tovább kell fejlődnie!
Magyarok vagyunk Magyarországon! Királyi parancsom az ország egyesítése! Egyesítenünk kell Magyarországot a Felvidékkel, Erdéllyel, Vajdasággal, Kárpátaljával, Horvátországgal, Alpokaljával, Muraközzel, Tarnobrzeggel, hogy ismét régi fényében pompázzon a Magyar Királyság! Jelenleg 30 millióan élünk a Kárpát medencében! Őfelsége mind a 30 millió embert Magyarnak tekinti!
Beszélnünk kell a feladatokról! A Szentatyától kérem a koronázást! A Szentatya a Katolikus Egyház feje, akinek feladata az erkölcs képviselete! A Katolikus Egyháznak meg kell újulnia, a Katolikus Egyház jó úton van, de ezt az utat még jobbá kell tenni, ez a Jóisten egy szent akarata! A papság nősüljön meg Magyarországon, Vatikánban és az egész Világon, mivel a Jóisten a férfit és a nőt egynek teremtette! A helyes családkép és családminta a királyi pár: Király és Királyné, akiknek gyermekei a királyfiak és királylányok! Vigyáznunk kell jobban családjainkra és az erkölcsre! Életre szóló házasságok köttessenek! A szexualitás a házasságon belül megengedett, mivel a szexualitás elsődleges célja a gyermeknemzés! A Katolikus Egyház példát kell mutasson és negatív iránymutató hatását végérvényesen feloldani, amikor Afrika népessége 1 milliárd fő fölé jutott, nem is beszélve Kínáról, Indiáról! Európa euro népességét 1 milliárd fő fölé kell növelni!
Afrikának, Kínának és Indiának felelősebben kell viseltetnie szem előtt tartva a Föld eltartó képességét! A magyar népességet szintén növeli kell 25 millió főre a Kárpát-medencében! A népesedés, népesség kérdése mindenkor rendkívül fontos, figyelni kell annak arányaira!
A következő téma a gazdaság állapota és kérdése. Az elmúlt év megmutatta mit képes Amerika elindítani egyetlen kommunikációs hibával! Figyelnünk kell a kommunikációra és felelősebben kell kommunikálnunk a legmagasabb szinteken! A gazdaságban egyértelműen és 100%-osan bebizonyult mennyire fontos a pozitív kommunikáció! Pozitív kommunikációval könnyedén jó irányba fordíthatók a gazdasági folyamatok! Nyilván a globális gazdaságban fejlődésre van szükség, növekedésre! Összefogással és pozitív akarattal a közel 7 milliárd ember képes a globális GDP-t akár megduplázni! Persze mindezt felelősen kell tenni! Olyan környezetre van szükség a Földön, mely környezetbarát, a Földet megóvja! Egyetlen Földünk van, mellyel jól kell gazdálkodnunk! Olyan gazdasági növekedésre van szükség, mely nagyobb értéknek tekinti a környezetvédelmet: a tiszta levegőt, tiszta ivóvizet, jó termőföldet, zöld területeket és a természetet! A természet, az erdő a legegészségesebb környezet! Erdősítsünk ahol csak lehet és érdemes! Fonjuk össze a gazdasági növekedést a környezetvédelemmel! A fenntartható fejlődés politikája azt nagyszerűen célozza! Olyan módon kell elérni gazdasági növekedést, hogy közben a környezeti állapot javuljon, a bolygónk szépüljön! Az emberi kreativitás és innováció csodákra képes! Alkalmazzuk a kreativitást és innovációt! A környezetvédelemre és klímavédelemre többet kell költeni! Legyünk mindannyian tisztában a Föld helyzetével! Az internet fejlődése növekvő számú alternatívát kínál! Alakítsunk ki nemzetközi összefogással egy globális monitoring rendszert, mely online és visszakereshető adatokat szolgáltat a lehető legtöbb információval a földi viszonyokról, tartalmazva a meteorológiát, népességet, ipart és minden más fontos információt! Fontos, hogy jobban figyeljünk az etikára! A Vatikán és a Szentatya egyértelműen megfogalmazta az igazságban szeretet lakozik és a szeretetben igazság! Erkölcsös, etikus és morális emberiségre van szükség! Az emberek legyenek jóakaratúak, jó szándékúak, szeressék egymást! Össze kell fogni és egymást segíteni! Egységben az erő! A klímaváltozást meg kell állítani, létre kell hozni egy klíma kontrollt, éljünk olyan klímában mely legjobb és legkedvezőbb az emberiség számára! Földünk rendkívüli képességekkel rendelkezik! Aki akar egész életében nyári körülmények között élhet, nem kell mást tennie, mint felülnie a repülőgépre, és a Föld olyan sarkát megkeresnie ahol épp nyár van!
Az ENSZ szerepét tovább kell erősíteni! Az összes földi nemzet jobb összhangra és jobb egységre kell találjon! Egyre inkább globalizált világban élünk, melyet el kell fogadnunk, hisz ugyanazon a Földön, a Globuson élünk! A globalizáció kedvező hatásait kell megkeresnünk, azokat erősítenünk! Legyünk tisztában azzal, hogy egy bolygón élünk, mely kering a Naprendszerben! A Világmindenség rendkívül sok galaxisból és bolygóból áll! Ezért szorgalmazom például a Magyar űrkutatás növelését, és Magyar űrhajók építését! Legyünk elsők a Világmindenség felfedezésében!
De térjünk vissza Hazánkba a Kárpát-medencébe! Jól és helyesen kell értelmezni a királyi célokat és királyi parancsokat! A legelitebb és legokosabb politikát kell alkalmazni Nagy-Magyarország területeinek egyesítéséhez! Pozsony, Ungvár, Temesvár, Nándorfehérvár Magyar városok! A Szent Korona országai a Szent Korona tulajdona! Minden Magyarok Királya minden nemzet barátja! Minden a Magyar Királyság területén élő ember barátunk, minden szomszédunk barátunk! Szeretettel politizálunk! Célunk az 1000 éves Magyar Királyság területeinek egyesítése a Jóisten segedelmével, intelligens és erkölcsös politikával! Legyen úgy, mint régen volt!  Legyünk emberebb emberek, magyarabb Magyarok! A Magyar politikai rendszert fejleszteni kell! Mátyás Király már a 16. században kiválóan bebizonyította a monarchia elsőbbségét és kiválóságát a köztársasági formákkal szemben. Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király egyetért Mátyás Királlyal! A helyesen értelmezett társadalmi tagozódás a király, arisztokrácia, polgárság, munkásosztály. A munkásosztály jelenti a politikai baloldalt, a polgárság a centrumot, az arisztokrácia pedig a jobboldalt! A Király az államfő, az ország legelitebb és legnagyobb tudású embere, aki a Jóisten akaratából uralkodik jó királyként és vezeti népét az ország felvirágzása és felemelkedése irányába! Az arisztokrácia, a nemesség az ország vezető legeminensebb rétege, mely első erkölcsben, vagyonban és szeretetben! A köztársasági államforma elsődlegesen a polgárság vezetését jelenti! A polgárság vezetésével természetesen az ország gyorsabban fejlődik, mint ha csak a munkásosztály vezetésére lenne hagyatkozva mint a kommunizmusban. Azonban a polgárság fölött az arisztokrácia áll, mely révén az ország nagyságrendekkel gyorsabban fejlődik. A Király jó vezetésével lesz leggazdagabb az ország, melyre egyszerű példa Versailles, Európa leggazdagabb palotakomplexusa! Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király 2009-ben Európa trónjára lépett a Jóisten akaratából és elhatározta egy még szebb és még értékesebb palotakomplexus felépítését Magyarországon, mely méltó lakhelye Európa Királyának! Európa politikája jó irányba halad, melyet mindenkinek el kell fogadnia! A föderatív irány és a bővítés jó irány! Gazdaságilag Európa nagyon sokat elbír! A GDP közel 15 trillió euró/év, mely a Világ legnagyobb gazdasága! Előnyünkkel jól kell gazdálkodnunk és azt tovább kell növelni! Európa népessége növekedjen 1 milliárd főre! A király, arisztokrácia, polgárság és munkásosztály társadalmi rendszere a legjobb a világon! Meg kell valósítanunk és meg kell erősítenünk ezt a rendszert Európában és Magyarországon! Tehát nemcsak Magyarországot kell vezetni, hanem Európát is!
A fejlett állam modellje a csúcstechnológiát alkalmazza. Olyan iparra van szükség, mely a legmagasabb szintű tudást alkalmazza! A nemzetgazdaság alapja a Magyar tulajdon! Magyar tulajdonú cégek kell termeljék Magyarország többségi bevételét, profitját! Növelni kell a Magyar tulajdont! A Magyarság érdeke, hogy ezt a tulajdonnövekedést elősegítse! Legyen szó akár magyar tulajdonú multinacionális vállalatról, magyar tulajdonú nagy-, közepes vagy kisvállalatokról a magyar tulajdon a legfontosabb! Hiszen ami a tulajdonunkban van azzal kizárólagos joggal rendelkezünk! Legyenek a magyar vállalatok a legversenyképesebbek! Exportunkat és termelésünket növeljük! Legyen a növekedés a jelszavunk, akár a GDP-re, a Parlament éves költségvetésére, vagy a megyék, városok költségvetésére gondolunk! Úgy kell gazdálkodni, hogy profitot, tőkét halmozzunk fel! Az elért profitot úgy fektessük be, hogy az még több profitot eredményezzen! A kapitalizmus helyes utat mutat! Azon elveket kell átvenni, mely előnyhöz juttat! Az Amerikai Egyesült Államok a kapitalizmus révén lett világelső gazdaság egykoron! Európa szociális piacgazdaságot hirdet! A piac, a verseny mindenkor hajtóerő! A szociális piacgazdaság jobban figyelembe veszi az individuumot, az egyén, az ember értékét! Ilyenformán a kapitalizmusban szintén a szociális értékeket kell növelni! Legyen szociális kapitalizmusunk és szociális piacgazdaságunk! Kiváló politikával és gazdasági vezetéssel kell elérnünk a leggyorsabb gazdasági növekedést, mely a környezetvédelemmel ötvöződik és figyelembe veszi az egyes emberek teljesítő képességét! Jólétre van szükség, minden ember érezze jól magát a földön! Ugyanakkor legyen rend, legyen intelligencia, tudja minden ember a helyét és a feladatát! Legyen erkölcs, az emberek éljenek erkölcsösen! A család nyújt megfelelő hátteret minden ember számára! Az egyéni érdekek, családi érdekek legyenek összhangban a Nemzet érdekeivel! A politikusok egyéni érdeke legyen összhangban a Nemzet érdekeivel! Az egyének vagyona növekedjék összhangban a Nemzet vagyonának növekedésével! Az iskolákban oktassák az erkölcstant! Legyen társadalmunk tudás-orientált! A GDP 3%-át a kutatás-fejlesztésre kell költeni, mely révén az iparunk a legjobbak közé fejlődik!
A Király parancsainak teljesítése a Nemzet érdeke! Ha a király a Budavári Királyi Palotában lakik, az ország gyorsabban fejlődik! Ha a királyt a Szentatya koronázza, nagyobb lesz országunk elismerése Európában és a Világon! Ha a Király feleségül veszi Ő Királyi Felsége Madeleine Svéd Hercegnőt, az az országnak is jobb lesz, kapuk és ajtónak nyílnak meg hazánk előtt! Minden Magyar segítse elő a királyi célok megvalósulását, a Budavári Királyi Palota felújítását, a koronázást, a királyi esküvőt!
Őfelsége gazdasági vonalon feladatot adott a Magyarságnak! Érjük el a holland GDP-t! Hollandia egy Dunántúlnyi területen fekvő királyság GDP 700 Mrd €/év gazdasággal! A Magyar gazdaság jelenleg GDP 150 Mrd €/év! Ha a kisebb területen fekvő Hollandia képes volt olyan magas szintű gazdaság elérésére, akkor Magyarországnak is képesnek kell lennie! Ne feledjük el, Mátyás Király idején az ország vagyon Angliáéval vetekedett! Nagy-Britannia gazdasága ma 15-szöröse Magyarországénak, melyet elsősorban a jó politikájuknak köszönhetnek!  
Természetesen nemcsak gazdaságilag kell megerősödnünk, hanem emberileg is! Az erkölcsös élet a szeretet záloga! A Magyar Királyság címerét angyalok emelik a magasba! Mi Magyarok a Jóisten segedelmével bármely cél elérésére képesek vagyunk! Fogjunk össze, nyújtsunk baráti és segítő jobbot egymásnak! 2010 legyen az intelligencia, az erkölcs és a szeretet éve! Ezen szavakkal kívánok minden Magyarnak egy békés, boldog és gazdag új esztendőt! A Jóisten áldja és segítse népünket!

Éljen a Magyar Királyság! Éljen Magyarország!
A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király, Minden Magyarok és Európa Királya!

2010.január 1.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés