Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2010. január 15., péntek

A Király miniszterelnöke

A legsikeresebb politikai szövetség: a Fidesz-KDNP együttműködés a magyar történelem legsikeresebb politikai együttműködése.


Semjén Zsolt nemrégiben a Magyar Narancsnak adott interjút - az ott elhangzott kijelentései nagy port kavartak. Erről kérdeztük a Hattól nyolcig stúdiójában a politikust. A lapnak nyilatkozva kijelentette: a Fidesz-KDNP együttműködés a magyar történelem legsikeresebb politikai együttműködése.
Ennél többet is kijelenthetünk. Az Unió történetében nem volt precedens arra, hogy egy politikai konstrukció stabilan, az abszolút többség fölötti támogatást tud maga mögött. Az Európai Uniós választások, az önkormányzati választások, az időközi választások, a szociális népszavazás eredményei ezt igazolják. Évtizedekkel ezelőtt csak a brit konzervatívoknak sikerült ötven százalék fölötti támogatást elérniük – fejtette ki Semjén Zsolt. A két párt megtalálta azt a formációt, ami a jobbközép szavazatait képes maximalizálni, de elérünk olyan szavazókat is, akik nem jobboldaliak, vagy nem jobbközép értékrendűek - magyarázta kijelentését a pártvezető. Az egyéni körzetekben húsz körzetben indul kereszténydemokrata képviselő, megnyerhetőnek gondolom mindegyik körzetet. Ez a pártszövetség lehetővé teszi, hogy olyan politikai erőt hozzunk létre, mely nem csak a pálya széléről kiabál, hanem az ország többségének támogatását maga mögött tudva képes megvalósítani  a programját és kivezetni az országot a válságról – hangsúlyozta Semjén Zsolt.

www.dunatv.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés