Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2018. július 28., szombat

Reagálás Őfelsége Levente király miniszterelnökének tusványosi beszédére

Reagálás Orbán Viktor miniszterelnök úr tusványosi beszédére

Az ország helyzetének értékelése helyénvaló, érezhető a fejlődés irányába történő fordulás, habár elég kis mértékű. Az éves 120 milliárd euró gazdasági teljesítmény még mindig kb. negyede a nyugat-európainak, melyet a miniszterelnök úr nem lát világosan. Ennek függvényében Európa 5 leggazdagabb állama közé kerülni jelenleg rövidtávon gazdaságilag irreális. Élhetőség szempontjából viszont erre van lehetőség.
A nemzet egyesítése, a Nemzetépítés és a demográfiai fordulat gondolata helyénvaló. A Kárpát-medence újjáépítésének gondolata is szép, viszont fókuszba még mindig a gazdasági felzárkózás kell kerüljön Nyugat-Európához! 
A globális kép szintén helyénvaló, viszont kihagyja az egyik fő mozgatórugót, a Brit monarchiát. 
Az Európa kép helyénvaló: szabad nemzetek szövetsége legyen az EU. Az EU vezetését át kell formálni! A jelen típusú migráció teljes leállítása szükséges! Az EU továbbra is világformáló erőközpont kell legyen! 
A kereszténység említése szeparáló, kiemeli a létforma védelmét, mellyel egyetértünk: a nemzet, a család, a "keresztény" családmodell védendő értékek, azonban már a "keresztény" név sem alkalmas ezen nézetek képviseletére. A hitelvek igencsak komoly megújításra szorulnak, ha a politikai térben életképes nézeteket szeretnénk létrehozni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés