Archiregnum

A Magyar Királyságban a Jóisten lakozik. Jelenléte annyira áthatja a szívünket, hogy még a Földünk megjelölésére is az Úr nevét használjuk. Úr, uruszág, ország, mondogatjuk királyságunkról. Uradalmakról beszélünk, mint a rendezett élet legkisebb egységéről. A Jóisten lelke van a Föld erejében, a Nap sugarában és a Szél zúgásában! A teremtés, a Mindenség koronája ez a királyság: az Isten országa, a világ legnagyobb csodája! A Mindenhatónak, a Földnek és a Népnek az egységét pedig az Égből alászállott Szent Korona pecsételi meg! Annyira szeretjük az összetartozás égi jelét, hogy egylényegűvé váltunk vele. Bennünk, általunk kelt életre a Szent Korona. Képe minden születő gyermeknek a szívében ott ragyog! Ez a fénylő tökéletesség összefűzi mindazokat akik valaha ebben a királyságban éltek. Az e világi és a mennyei élet összetartozik, mert a Szent Korona Királysága örök életű. Ez az evangéliumra épült ország jelként lebeg Ég és Föld között. A Világ más birodalmai úgy neveznek bennünket Archiregnum, Őskirályság, Főkirályság, Mintakirályság! Ebben a hazában az országos tisztségek viseléséért jár a legmagasabb fizetség, mert az Ország felemelkedése a legnagyobb dicsőség! A határokat és a törvényeket az Úristen jelölte ki, hogy mindenki kövesse az Örök Rendet! A mércét, amellyel a Szent Király megvalósítja a Mindenható tervét Budapesten őrzik örök emlékeztetőül, hogy mindenki emlékezetében tartsa: Mindenki azonos a Jóisten előtt! Az emberek a szerződéseiket a Jóisten papjai és szerzetesei előtt kötik, mert vallási szerződés minden egyezség. Az Isten papjai és szerzetesei életre szóló házasságban élnek, mivel a Jóisten a férfit és a nőt párnak, egynek teremtette! Az igazság szeretete igazgatja ezt az országot, mert az igazságérzet a Jóisten szeretete! Ez az ősi, égi eredetű királyság a Magyar Királyság! Isten és a Szent Korona nevében küzdjünk Nemzetünk felemelkedéséért!

Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2018. július 28., szombat

Reagálás Őfelsége Levente király miniszterelnökének tusványosi beszédére

Reagálás Orbán Viktor miniszterelnök úr tusványosi beszédére

Az ország helyzetének értékelése helyénvaló, érezhető a fejlődés irányába történő fordulás, habár elég kis mértékű. Az éves 120 milliárd euró gazdasági teljesítmény még mindig kb. negyede a nyugat-európainak, melyet a miniszterelnök úr nem lát világosan. Ennek függvényében Európa 5 leggazdagabb állama közé kerülni jelenleg rövidtávon gazdaságilag irreális. Élhetőség szempontjából viszont erre van lehetőség.
A nemzet egyesítése, a Nemzetépítés és a demográfiai fordulat gondolata helyénvaló. A Kárpát-medence újjáépítésének gondolata is szép, viszont fókuszba még mindig a gazdasági felzárkózás kell kerüljön Nyugat-Európához! 
A globális kép szintén helyénvaló, viszont kihagyja az egyik fő mozgatórugót, a Brit monarchiát. 
Az Európa kép helyénvaló: szabad nemzetek szövetsége legyen az EU. Az EU vezetését át kell formálni! A jelen típusú migráció teljes leállítása szükséges! Az EU továbbra is világformáló erőközpont kell legyen! 
A kereszténység említése szeparáló, kiemeli a létforma védelmét, mellyel egyetértünk: a nemzet, a család, a "keresztény" családmodell védendő értékek, azonban már a "keresztény" név sem alkalmas ezen nézetek képviseletére. A hitelvek igencsak komoly megújításra szorulnak, ha a politikai térben életképes nézeteket szeretnénk létrehozni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés