Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2018. január 1., hétfő

Őfelsége Levente király újévi trónbeszéde 2018-ra







Szerelmes Nemzetem!

Hatalmas és büszke nemzet sarjai vagyunk! A Hun birodalomnak 3 óceán mosta a partjait, a középkori Magyar Királyságnak pedig 3 tenger. Történelmünkhöz méltóan kell kezünkbe vennünk sorsunkat és irányítanunk a jövendőt!

A 2017-es esztendőt értékelve történtek előrelépések. Magyarország gazdasági stabilizációja folytatódott, Vizes Világbajnokságot rendeztünk először Magyarország történetében.

A magyar gazdaság teljesítménye 35000 milliárd forint, (110 milliárd euró/év), mely mindenképp előrelépést jelent, azonban növekednünk bőven van hová. Megcéloznunk egy legalább 300 milliárd euró/év teljesítményű gazdaságot kell havi 800000 forintos átlagfizetéssel. Legfontosabb feladat a magyar tulajdonú ipar növelése, erősítése hiszen Magyarország akkor lesz igazán stabil, ha az iparának legnagyobb része magyar tulajdonban van. Világszínvonalú és globálisan versenyképes cégeket, vállalatokat kell létrehoznunk. Folytatnunk kell a közművek magyar tulajdonba vételét, valamint legyenek magyar tulajdonban az EU-ban is versenyképes növekvő forgalmú élelmiszerláncaink.

Az etikus banki működés létrehozása továbbra is feladat. Az elvárás egyszerűen megfogalmazható: a banki működés minden formája az ügyfelek vagyongyarapodását kell jelentse. Mindenki kapja vissza ingatlanát akitől elvették! Hajlékot mindenkinek!

Fizetőeszközünk árfolyamának rendezése, erősítése továbbra is feladat! Az euró bevezetése jelenleg előrelépés.

Honvédelmünket tovább kell erősítenünk, fejlesztenünk és versenyképessé tennünk!

A migráció vonatkozásában komoly csatát vívunk Brüsszellel, de ezt a csatát folytatnunk kell, hiszen okos politika szükséges az okos, bölcs és megfontolt lépések megtételéhez. A brüsszeli szempont elsősorban a szolidaritás, a menekültek befogadása, azonban figyelnünk kell azt meg tudjuk-e valósítani és ha igen felelősen-e. Az ENSZ feladata a békefenntartás és a jólét biztosítása a világ minden országában, hogy senkinek se kelljen szükségből elvándorolnia szülőhelyéről.

A külpolitikában Ukrajna EU csatlakozását támogatnunk kell, azonban a nyelvtörvény módosításáért is mindent meg kell tennünk, a saját nyelven történő tanulás európai és nemzetközi jog!

Szükséges a Környezetvédelmi Minisztérium működésének helyreállítása, valamint komoly és hatékony lépések a klímavédelemben.  

A királyság államforma kodifikálása, Alaptörvényben való rögzítése az Országgyűlés által továbbra is feladat nemzeti királyság, kuruc magyar királyság formájában. Az igaz magyar történelmünkre a Hősök terén lévő szoborpark ad útmutatást. Szent István király, Szent László király, Mátyás király, Rákóczi, Kossuth Lajos és 1956 irányelvein kell továbbhaladnunk.
A Budavári Királyi Palota építkezései haladnak, a Várkert felújítása után folyik a Királyi Lovarda építése, azonban fontos a dunai oldal mielőbbi renoválása, valamint a Magyar Királyi Udvar működésének biztosítása a Palotában. A miniszterelnök úr megígérte a Budavári Királyi Palota teljes felújítását. A Vár elsődlegesen a Királyi Udvar és a nemesség, az arisztokrácia működésének a helyszíne kell legyen, míg az Országgyűlés körzete a minisztériumoké és a kormányé. Szükséges az Országgyűlés Felsőházának létrehozása a nemesség tagjaiból. Idén a Pázmány Egyetemen konferencia került megszervezésre az arisztokrácia tematikájával.

A nemzetpolitikában elértük, hogy minden Magyar ember felveheti a Magyar állampolgárságot szerte a világban. A Kárpát-medencében gazdaságilag is támogatja kormányom a Magyarságot, Kárpátalján kiemelten, gyermekétkeztetéssel. A gyermekáldással történő népességnövekedés biztosítására minden lehetőséget fel kell használnunk. Szülessen több Magyar gyermek!

A polgári kormány tevékenységét értékelve megállapítható, hogy Hazánk nagyságrendekkel jobb helyzetbe került, mind gazdasági, mind nemzetpolitikai téren. Több területen azonban sokkal etikusabb, átgondoltabb, megfontoltabb megoldásokra van szükség, versenyképességünket, gazdasági teljesítményünket éllovas szintre kell növelnünk legalább a régióban.

Cégvédelemben és a magyar tulajdonú magyar ipar létrehozásában a kormánynak szerepet kell vállalnia. Az EU-nak szerepet kell vállalnia a nemzeti légitársaságunk helyreállításában, valamint a magyar cégek védelmében, hiszen a magyar tulajdonú cégek EU cégek, tehát az uniónak meg kell védenie saját cégeit!



Reményekben, erőben, kitartásban gazdag, sikeres békés boldog új esztendőt kívánok minden Magyarnak! Külön üdvözlöm a történelmi Magyarország részein élőket, a felvidékieket, a kárpátaljaiakat, az erdélyieket, a délvidékieket Újvidéktől Zágrábig, Tengerfehérvártól Nándorfehérvárig, a muraközieket, az alpokaljaiakat. Üdvözlet a csángó-magyaroknak és a bukovinai székelyeknek! Üdvözlet a magyar kolóniáknak Európában és a tengerentúlon, valamint az összes kontinensen! Fogjon össze a Magyarság, fogjon össze a Nemzet és akkor legjobbak, legelsők, legkiválóbbak leszünk a nemzetek sorában! Üdvözlet a finnugoroknak, a turáni szkíta és hun rokon népeknek. Üdvözlet Európa és a Világ összes népeinek akik, barátsággal és testvériességgel fordulnak a Magyarsághoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés