Budavári Királyi Palota

Budavári Királyi Palota

Támogatja Nagy-Magyarország, a Magyar Királyság területeinek egyesítését!

Királyi bejegyzések archívuma

A királyi oldal rendszeres olvasása jót tesz a Magyar Királyságnak és Önnek egyaránt!

2016. május 17., kedd

A Magyar Királyi Udvar hivatalos közleménye


Meglátások, óhajok és királyi parancsok Magyarország 2017 évi költségvetésével kapcsolatosan

"Az államháztartás központi alrendszerének bevételi főösszegét jövőre 17374,925 milliárd forintra tervezi a kormány."



Meglátások, politikai irányelvek:

Fő irányunk a nyugat-európai gazdasági és életszínvonal létrehozása kell legyen magyar tulajdonú magyar ipar építésével, melyhez kérjük az Európai Unió támogatását!

Gazdasági vonatkozásban a magyarországi kb. 130 Mrd euró/év GDP-t kell összehasonlítanunk bármely nyugat-európai országéval: pl. Olaszország kb. GDP 2000 euró/év.  Feladatunk tehát egy extrém és exponenciális gazdasági növekedés indukálása elsősorban magyar tulajdonú cégekre alapozva a magyar nagytőkések és a Magyar Tudományos Akadémia gazdaságtudósainak bevonásával. Az akadémia költségvetését 50 milliárd forint/évre szükséges növelni! A K+F-re költendő összeg a lisszaboni stratégia szerint a GDP 3%-a kell legyen, melyet érdemes 5%-ra növelni. Az Európai Unió részéről szintén Magyarország feltőkésítését szükséges indukálni. A Magyarországot ért történelmi igazságtalanságok enyhítésére szükséges egy feltétel nélküli alapjövedelem biztosítása az Európai Unió részéről minden magyar állampolgár számára kb. 900 euró/hó pénzügyi kerettel. Világossá és egyértelművé kell tennünk az Európai Unió szervezete előtt, hogy Magyarországnak joga van a magyar tulajdonú cégek védelméhez, melyet semmilyen versenyjog nem írhat felül. Ha szükséges, újra kell tárgyalni az Európai Uniós alapszerződésünket minden hasonló esetben (pl. MALÉV ügy). Az igazság és az egyenlő elbánás elve szerint azután kérjenek számon versenyjogot Magyarországon, hogy eljutottunk egy nyugat-európai szintű magyar tulajdonú cégekre alapozott gazdasági teljesítményre (legalább GDP 500 milliárd euró/év). Magyarországnak joga van magyar tulajdonú légitársaság fenntartásához, melyet egy intelligens Európai Unió nem megkérdőjelez, hanem pénzügyileg is támogat! A teljes közüzemi szolgáltató szektor magyar tulajdonba vétele szintén fontos irányelv: (villamoshálózat, telefonhálózat, mobilhálózat, internethálózat, digitális televízió hálózat, etc.) A magyar tulajdonba vétel mellett szükséges a magas minőségi színvonal, világszínvonal szolgáltatói elérése. Fontos továbbá a magyar KKV szektor további erősítése.

Az ENSZ direktíva a fenntartható fejlődés: tehát olyan formájú gazdasági növekedésre van szükség mely közben a környezeti állapotunk is javul erősödő környezetvédelmi iparral. Szükséges a Környezetvédelmi Minisztérium működésének helyreállítása, mely kiemelten kell foglalkozzon a klímavédelemmel. Paradox kormányzati tevékenység jelenleg Áder úr kiállása a klímavédelem mellett, közben pedig a Környezetvédelmi Minisztériumot, melynek tényleges feladata lenne, a polgári kormány első lépésben megszüntette. Klímakutatásra, klímavédelemre, üvegházhatású gázok csökkentésére és légkörből való kivonására szolgáló eszközök, projektek fejlesztése, algatechnológiára, árvízvédelmi rendszerekre, városok, települések intelligens csapadékelvezetésére extrém esők esetén, jégeső elleni védelmi berendezések, extrém időjárás elleni védekezés, ózonlyuk teljes megszüntetése, napsugárvédelem. 

Magyarország népességmegtartó ereje akkor lesz teljes, ha a fizetések nyugat-európai szintre fognak jutni, mely kb. 2500 euró/hó átlagfizetést jelent (a nyugdíjak hasonló szintre növelésével). Ez jelenleg csak az Európai Unió beavatkozásával lehetséges, de akár az USÁ-val kötendő szabad-kereskedelmi egyezmény egyik alapfeltételévé is lehetne tenni az USA bevonásával. A tisztességes banki működés létrehozása és a lakossági/kisvállalkozói hitelek rendezése továbbra is feladat: a tisztességes banki működés az emberek és cégek egyértelmű vagyongyarapodását kell jelentse! Gazdasági vonatkozásban szükséges fizetőeszközünk árfolyamának mihamarabbi rendezése (erős forint létrehozása) euróhoz, vagy angol fonthoz közeli árfolyamon (1 forint := 1 euró). Lehetőségek: 1.) magyar korona kibocsátása az angol fontnál erősebb árfolyamon, 2.) a jelenlegi forint folyamatos erősítése, 3.) euró bevezetése, mely jelenleg szintén előrelépés 4.) új forint kibocsátása sokkal erősebb "normálisabb" árfolyamon. (A Királyi Udvar természetesen az 1. megoldást tartja legjobbnak).

A bevételi főösszeg évről évre való növelése kiváló gazdálkodással szintén fontos,
hosszabb távon megcélozható a 30000 milliárd forint/év. Törekedjünk a költségvetések többlettel való zárásának tervezésére, tehát több bevétel legyen, mint kiadás. Megyék költségvetésének erősítése: a megyék, vármegyék költségvetése minden megyeszékhelyen egy kb. 100 milliárd forint/év bevételi főösszeggel kell rendelkezzen, mely már sokkal arányosabb a 18000 milliárd forint körüli országos költségvetéssel. A királyság ragaszkodik a megyerendszer, vármegyerendszer erősítéséhez. A megyeszékhelyek költségvetésében szintén folyamatos növekedést kell láthatóvá tenni a jó gazdálkodásnak köszönhetően. Pl. Szekszárd város költségvetését legalább 30 milliárd forint/évre kell duzzasztani! A Magyar Ipar újrateremtésében a magyar kormánynak sokkal nagyobb szerepet kell vállalni! A stadionépítésekhez képest prioritás kell legyen jövedelmező magyar gyárak létrehozása, mellyel a foglalkoztatást növelhetjük, magyar munkahelyt hozunk létre és magyar fizetéseket. Vizsgáljuk meg honnan érkezik a legtöbb bevétel és abba az irányba mozduljunk tovább. A magyar élelmiszer ellátó üzlethálózatokat Tesco szintre szükséges fejleszteni! Magyar környezetbarát járműipar: magyar elektromos autók, szupervonatok, magyar gyártmányú metró, vasúti szerelvények gyártása, magyar repülőgép, helikopter fejlesztés (etc.), kétéltű, hároméltű járművek. (..)

Jóléti társadalom létrehozása:
a kormány jó meglátása, hogy több pénzt hagyjunk az emberek zsebében, növeljük az emberek jólétét.
Adópolitika: hosszútávon nyugati, angol mintájú többkulcsos adórendszer bevezetése szükséges. A szociális piacgazdaság elve szerint engedjük a fizetéseket, nyugdíjakat és a szociális juttatásokat felzárkózni. Kommunikációs politika: "a Magyarország jobban teljesít" helyes kommunikációs irány, dicséret érte. Honvédelmi Politika: intelligens, az emberi életet tisztelő Nemzetérdek érvényesítési képességgel rendelkező honvédelmi irány szükséges megfelelő felszereltséggel, létszámmal, fejlesztéssel, világszínvonalon.
Határvédelmi politika erősítése: csak legálisan lehessen Magyarországra belépni külföldről.


Nemzetpolitika: növekvő költségvetés a nemzetegyesítésre. Nagy-Magyarország
területi egyesítésének céljaira növekvő költségvetés biztosítása szükséges. Az Erdélyben, Felvidéken, Kárpátalján, Délvidéken (Szerbia, Horvátország, Dalmácia), Őrvidéken, Muravidéken, Csángóföldön, Bukovinában élő magyarság gazdaságban és lélekszámban való gyarapodásának előmozdítása. Kiemelt városok támogatása magyar népesség és értékek szempontjából: Pozsony, Nagyszombat, Nyitra, Kassa, Eperjes, Munkács, Ungvár, Nagyvárad, Nagybánya, Marosvásárhely, Kolozsvár, Csíkszereda, Gyulafehérvár, Déva, Vajdahunyad, Temesvár, Arad, Szabadka, Újvidék, Nándorfehérvár, Eszék, Zágráb, Fiume, Tengerfehérvár (...)
A Világ Magyarságának összefogása (USA, Kanada, Ausztrália, Dél-Amerika etc.)! A Magyar Világtalálkozó egy okos kezdeményezés, melyet szintén támogatni szükséges! Magyar embereknek ne kelljen belépőt fizetni sem a Magyarság Házában, sem a Magyar Világtalálkozóra! A Magyar Világtalálkozót megfelelő és méltó helyszínnel szükséges ellátni (Syma csarnok volt az eddigi helyszín). Hosszabb távon egy Magyar Világtalálkozó csarnok felépítésével, ahol a Magyar Világtalálkozó minden évben megrendezésre kerülhet. Népességnövekedés, gyermekáldás, családtámogatás, házasságok létrejötte: növekvő költségvetés létrehozása szükséges. 

Globális politika:
Magyar ENSZ központ és székház létrehozására szintén forrásokat kell fordítani!

Univerzum politika:
űrkutatásra, űrhajógyártásra, műholdak, űreszközök gyártására növekvő költségvetés biztosítása szükséges. Nemzetközi Űrállomás, Hold, Mars expedíciókban, extrauniverzális szondák küldésében részvétel.


A Magyar Királyi Udvar költségvetése:

A Magyar Országgyűlés biztosítsa a Magyar Királyi Udvar éves költségvetését!
Minden nyugat-európai királyságban (Brit monarchia, Spanyol királyság, Holland királyság, Belga királyság, Norvég királyság, Svéd királyság, Dán királyság) az Országgyűlés forrást biztosít a királyi udvar működéséhez, mely Magyarországon is szükséges! A Brit Monarchiában kb. 12 milliárd forintnak megfelelő összegből működtetik a királyi udvart, az uralkodók pedig fizetést kapnak. A spanyol király évente kb. 2 milliárd forintnak megfelelő honoráriumban részesül. Magyarországon legalább évi 1 milliárd forintot szükséges biztosítani a királyi udvar működtetésére, melyet Őfelsége Levente király rendelkezésére kell bocsátani! A Budavári Királyi Palota felújítása, királyi pompájának helyreállítása szintén kívánatos, de ehhez képest prioritás kell legyen Őfelsége Levente király és a Magyar Királyi Udvar részére termeket biztosítani a Budavári Királyi Palotában, lakrészeket kialakítani a királyi család számára megfelelő személyzettel, hiszen az ország számára láthatóvá kell tenni a Királyi Udvar működését. A királyságra fordított javadalmak többszörösen megtérülnek az ország számára.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

Oldal statisztika: összes oldalmegjelenítés